Målare Karlskoga

Hitta målare i Karlskoga för invändig målning och utvändig målning

Våra målare i karlskoga hjälper er med alla typer av målningsarbeten. Vi har resurser för att klara av såväl stora som små nyproduktioner och våra målare arbetar alltid med de senaste teknikerna samt de bästa produkterna.

Ska ni bygga nytt men vill inte måla själva? Vi målar allt från lägenheter, villor, kontorslandskap och industrilokaler mm. Kanske är det då svårt att välja kulörer? Lugn, vi är med er från idé till slutbesiktning och hjälper er gärna med färgsättningen.

Trötta på den tråkiga färgen på kontoret? Dags att fräscha upp toalettgruppen? Ska industrihallen målas om? Våra målare har stor erfarenhet av alla typer av lokaler. Vi har varit verksamma under många års tid, och har i och med det sett det mesta. Kontakta oss för målningsuppdrag eller varför inte en totalentreprenad. Vi samordnar självklart med andra yrkesgrupper efter era önskemål.

Målare karlskoga

Vi hjälper er med alla typer av måleriarbeten

Utvändig målning

Är det dags att snygga till dina fönster? Börjar färgen släppa på fasaden? Är taket smutsigt?

Vi har kompetens för att utföra all typ av utvändig målning. En av de viktigaste sakerna att tänka på när det är dags att måla om utvändigt är att välja lämplig färg och rätt målningssystem för objektet. Låt oss proffs göra jobbet ordentligt så sparar du både tid och pengar samtidigt som vi garanterar ett fint resultat som håller i många år.

Invändig målning

Är det dags att måla trappen vit? Är du trött på den tråkiga färgen i köket? Börjar dina dörrar och fönster se gula ut?

Inga jobb är för små eller för stora. Kontakta oss genom att ringa eller att fylla i formuläret på sidan. Vi hjälper dig med alla typer av invändig målning, allt från golv till tak och trapp till fönster. Vår verksamhet är utformad för alla typer av jobb.

Tapetsering

Många frågar om vi även utför tapetsering? Svaret på den frågan är självklart -Ja!

Anlita oss så slipper du slita ditt hår när du står på bocken med pannlampan på och håller tapetvåden upp och ner, febrilt letande efter ett mönster. Alla våra målare är duktiga på tapetsering och inga mönster är för svåra. Ta det lugnt och låt oss göra jobbet!

Målare karlskoga

Vi har rätt målare i Karlskoga för era projekt

Börjar färgen på föreningens hus se smutsig ut eller börjar till och med putsen släppa? Har trapphuset sett sina bästa dagar? Då är det hög tid för en ommålning.

Vi har många stora projekt i bagaget. Vid utvändiga projekt bygger vi en ställning runt hela fastigheten och därmed täcker in samtliga ytor som ej ska behandlas. Därefter så tvättas fasaden noggrant innan det är dags för målning, allt för att få ett så bra och hållbart resultat som möjligt. Allt går att förändra med färg. Trapphus, tvättstugor eller samlingslokaler, vi gör jobben efter era önskemål. Kontakta oss för att få hjälp hela vägen från idé till slutresultat.

Möllebadet karlskoga

Kontaktuppgifter

kontakt@malerikarlskoga.se

Karlskoga, 691 35

Om oss

Våra målare har god yrkeserfarenhet och vi erbjuder ett brett spektra av måleritjänster. Kontakta oss när det kommer till Måleri i Karlskoga.

Du vet väl om att du som privatperson kan utnyttja ROT-avdraget för måleri i Karlskoga?

Husägare och bostadsrättsinnehavare får göra ett skatteavdrag med 30 % på arbetskostnaden, upp till max 50 000 kronor per person och år, när man anlitar en hantverkare för renovering, ombyggnad eller tillbyggnad. Avdraget gäller alltså enbart arbetskostnaden, inte material, vilket är väldigt fördelaktigt i måleribranschen då arbetskostnaden ofta utgör runt 80 % av den totala kostnaden. Givetvis ska företaget som utför arbetet ha en F-skattsedel, vilket vi har.

ROT-avdraget är kopplat till den enskilda individen. Om man är två delägare i hushållet kan man alltså få en skattereduktion på 2 x 50 000 kronor. Även arbeten som utförs i ett fritidshus omfattas, så länge man själv som privatperson står som ägare till det och det enligt fastighetstaxeringen är klassat som småhus. Vi tar självklart hand om det administrativa runt ROT-avdraget.

 

Vem kan använda rotavdraget?

För att nyttja rotavdraget krävs att du uppfyller en rad villkor.

  • Vara minst 18 år och betala skatt i Sverige.
  • Betala tillräckligt med skatt för att kunna få dra av för rotarbete. Du kan inte få en skattereduktion som är större än beloppet du betalar i slutgiltig totalskatt.
  • Måste äga och bo i bostaden (småhus eller bostadsrätt) under tiden arbetet pågår.
  • Äger du ett småhus behöver det vara äldre än 5 år

 

Vilka arbeten ger rätt till rotavdrag?

ROT är en förkortning för reparation, ombyggnad och tillbyggnad. Exempel på arbeten där du kan använda ditt rotavdrag:

Ombyggnad och tillbyggnad, Badrumsrenovering, Köksrenovering, Elarbeten, VVS, Målning och tapetsering, Gräv- och markarbeten, Takarbete, Plåtarbeten, Glasarbeten, Murning.

 

Hur fungerar det?

Avdraget får du från skatteverket, det är däremot byggföretaget som sköter det administrativa. Som privatperson behöver du bara anlita en hantverkare med F-skatt och skriva i avtalet att ROT-avdraget ska användas. För att sedan kunna begära utbetalning måste du alltså ange följande information till företaget:

  • Personnummer för de personer som avdraget ska gälla
  • Fastighetsbeteckning
  • Bor du i bostadsrätt ska du uppge organisationsnummer för din Brf och ditt lägenhetsnummer.

Företaget du anlitat begär sedan utbetalning från Skatteverket för det avdrag du har rätt till för utfört arbete. Som företagare debiterar du alltså kunden materialkostnad och 70% av arbetskostnaden och ansöker om resterande 30% till Skatteverket.