Måleri-karlskoga

Välj ett lokalt måleri – Måleri Karlskoga

Vilka är vi

Måleri Karlskoga – Många års erfarenhet tillsammans med moderna idéer och framåtanda gör att vi stolt kan presentera ett mycket komplett lösning. Företaget drivs av far och son som ett genuint familjeföretag i andra och tillsammans med tredje generationen. Båda är givetvis utbildade målare med god yrkeserfarenhet.

Våra medarbetare är fast anställda och har alla genomgått måleri-yrkesutbildningen med goda resultat. Vi är stolta över det hantverksarbete som vi utför och sätter stor vikt vid kvalitet och leveranssäkerhet. Vår affärsidé är simpel: “Vi ska sälja kvalitativa måleritjänster till nöjda kunder och samtidigt trivas med det vi gör.”

Nöjda kunder är viktigt, självklart, men minst lika viktigt är nöjda medarbetare.

Vad gör vi

Vi utför kvalitativa måleritjänster med yttersta kvalitet som målsättning. Våra vanligaste arbeten innefattar måleri av husfasad, lokaler och föremål i anslutning till lokaler. Men bostäder och hus är också ett av våra vanligare arbeten. Det kan vara måleri av interiör som väggar och tak eller måleri av husfasad, fönster och detaljer som exempelvis köksluckor. Utöver själva måleriet gör vi en hel del tapetsering vilket är smidigt då måleri och tapetsering ofta går hand i hand.

Varför välja oss – Måleri Karlskoga

Erfarenhet är viktigare än man tror. Att anlita oss innebär att du får proffshjälp. Erfarna målare och tapetserare som gjort detta i flera, flera år utför med yrkesstolthet sitt arbete. Du får därmed hantverkare med stort detaljfokus, rådgivning i bästa produkterna och självklart ett resultat som håller över tid. Vi är även väldigt noggranna med att inte störa våra kunder under pågående arbete, målet är självklart att du knappt ska märka av oss. Det vi vill att du ska märka är i stället resultatet!

måleri-karlskoga

Varför anlita ett proffs?

Det är vanligt att man funderar på att måla själv istället för att anlita proffs. Vanligen handlar det om att man vill spara pengar genom att själv göra arbetet. Många kunder har vid minst ett tillfälle också målat något själv och baserat på skicklighet och hur mycket tid man har över är man mer eller mindre positivt inställd. Vi på Måleri Karlskoga nämner alltid några punkter i dessa sammanhang, där en kund står i valet och kvalet mellan att måla själv eller anlita en firma.

  • Vår måleriteknik ger i flertalet fall en finare finish. Jämnare yta och finare runt detaljerade områden.
    Vi som målare är väldigt duktiga på att måla frihand samt givetvis att maskera.
  • Målningen håller betydligt längre genom ett proffsmåleri. Vi målar flera gånger och använder oss av en rad olika kemikalier för att skydda materialet mot slitage – så ni slipper måla om igen på flera år.
  • Proffsmåleri kan hjälpa till med stilhjälp och specialkulörer – du kan få det precis som du vill.
  • Lägg fritiden på något annat och riskera inte ergonomiska skador genom felaktig utrustning eller långa frustrerande timmar med detaljarbete – som ett proffs utför utan risk och flera gånger snabbare.

Anpassning

Vid alla olika moment får du som kund alltid möjligheten att välja kulörer och kombinationer. Vi har lång erfarenhet av vad som fungerar bäst och kan rekommendera dig populära lösningar. Vi håller oss även uppdaterade med senaste nytt vilket gör att du kan få ditt hem eller din lokal målad i kulörer som kommer matcha med modernt möblemang.

Vilka vänder vi oss till – Måleri Karlskoga hjälper dig

Vi hjälper företag, myndigheter och privatpersoner. Det viktiga för oss är inte storleken på kunden utan istället leendet på kundens läppar när vi gjort vårt arbete. Vi är hela Värmlands målerifirma.

Samarbeten

Efter 40 års måleri har vi lärt oss ett och annat om måleri, tapetsering. Vi vet också därmed vilka färger, material och kemikalier som kommer ge våra kunder det absolut bästa resultatet. Nedan finner ni en lista på några av våra noga utvalda leverantörer.

 

Garantier som vi på Måleri Karlskoga lämnar

Som nämnt ovan lämnar vi 2 års garanti på våra arbeten. Skulle ni vilja åberopa garantifel på utfört arbete genomförs först en opartisk besiktning. Eventuella fel och brister, som påvisas vid den opartiska besiktningen, blir åtgärdade av respektive medlemsföretag eller genom Nöjd-Kund-Garantins försorg. Genom denna extra trygghet tillförsäkras du att ett eventuellt bristfälligt arbete åtgärdas.

Vill du ha hjälp med nästa måleri- eller tapetseringsprojekt? Kontakta då gärna oss så får du hjälp.